Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan használjam az ajándékvarázslót?

Vásárlók sokasága keres tanácstalanul nap mint nap ajándékot családtagjának, rokonának, barátjának, ismerősének. Ha te is voltál már ilyen helyzetben, örömmel fogod használni az ajándékvarázslót.

A kérdések és válaszok alapján válassz egy-egy megjelölést az ajándékozott személyével kapcsolatosan. Néhány kérdés megválaszolása után a rendszer varázsol neked egy találati listát. Feltehetően olyan termékekkel találkozol, amelyek illeszkednek a megajándékozni kívánt személy érdeklődéséhez. 

Bátran keresgélj a találati listán. 

Ha valamelyik termék megtetszik, akkor rá kattintva elolvashatod a termékre vonatkozó információkat. Ha szeretnéd megvásárolni, akkor az "Ez kell nekem" gomb segítságável átirányítunk a terméket áruló webshopba, ott meg tudod venni. A vásárlás körülményeit az adott webshop határozza meg!

Ha később szeretnél a vásárlásról dönteni, akkor regisztrálj az oldalon, majd tedd a terméket a kedvenceim menübe a piros szivecske gomb segítségével, vagy mentsd el a találati listát.

Kinek és mikor kell regisztrálnia?

Regisztráció nélkül bármely felhasználó ingyenesen használhatja a böngésző és varázsló szolgáltatást.

Felhasználói regisztráció

Az alábbi ingyenes szolgáltatások használatához szükséges a felhasználói regisztráció e-mail címmel, vagy Facebook fiókkal:

  • Kedvencek kezelése: kedvenc termékeid URL-jét megőrizheted listákba rendezve.
  • Mentett listák létrehozása: elmentheted a keresési preferenciáidat, így az adott keresést nem kell újra lefuttatnod.
  • Listák küldése másoknak

Az alábbi díjazás ellenében használható szolgáltatáshoz szükséges az e-mail címmel történő felhasználói regisztráció:

  • Céges fiók létrehozása és kezelése: ha webshoppal rendelkezel, és szeretnéd termékeidet megjeleníteni.

Erre a linkre kattintva kezdhető meg a felhasználói fiók regisztrációja.
Add meg az e-mail címed és jelszavad! A felhasználói fiók aktiválásához a visszaigazoló e-mailben levő linkre kell kattintani. Utána beléphetsz az oldalra.

 Céges regisztráció

A belépés után kattints a cégfiók menüpontra! A cégregisztrációs folyamat során add meg a cégadatokat. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Figyelem! Az elsődleges e-mail cím, a cégnév és a webshop neve a továbbiakban nem változtatható meg, csak külön kérésre!

A megadott adatok alapján felvesszük a kapcsolatot a regisztrálóval. elkezdjük a szerződéskötési folyamatot: ellenőrizzük a webshop adatait, termékeit, majd megkötjük a szerződést. Utána aktiváljuk a céges fiókot. Onnantól kezdve a megadott e-mail címekkel belépve a cégfiók elérhető.

Egy felhasználói fiókkal több webshop is kezelhető. Minden webshop felviteléhez új cégregisztrációt kell indítani. Ha a következő rögzíteni kívánt webshop más cég tulajdonában van, akkor ennek megfelelően kell kitölteni az adatokat!

Minden egyes cég/webshop regisztrációhoz külön-külön lehet megadni egy-egy másodlagos e-mail címet. Amikor a másodlagos e-mail címmel megtörténik a felhsználói regisztráció, akkor automatikusan kapcsolódik hozzá a céges fiók.

Hogyan kezeljem a regisztrációhoz kötött szolgáltatásokat?

Kedvenceim menü

Ha varázsoltál magadnak egy ajándéklistát a kérdések-válaszok alapján, akkor  az ott szereplő termékek között kedvedre válogathatsz.

A kedvenceim menüben csoportokba gyűjtheted a kedvenc termékeidet. A találati listán, minden termék jobb felső sarkában van egy szivecske ikon.

Annak megnyomásával feljön egy ablak, ahol vagy meglévő, vagy új csoportba teheted a kiválasztott terméket. A csoportokat kedved szerint elnevezheted, pl. "Ballagási ajándék öcsinek".

Mentésre a termék URL-je kerül, így ha a termék adataiban, például az árában változás történik, akkor az aktuális állapotot látod. 

Ha egy termék forgalmazása megszűnik, akkor a termék automatikusan kikerül a "Kedvenceim" közül.

A "Kedvenceim" menüben levő termékcsoportokat elküldheted ismerőseidnek, ha például többen akartok ajándékot választani, vásárolni.

Mentett listáim

Az ajándékvarázsló főoldalán levő nagy, "Mentett listáim" nevű zöld gomb megnyomásával hívhatod elő a már meglévő találati listáidat.

Ha még nincs ilyen listád, akkor varázsolj magadnak egyet az ajándékvarázsló kérdéseinek segítségével.

A varázslási folyamat végén levő találati lista mentésekor a kérdésekre adott válaszok alapján létrehozott URL-t menti el a rendszer, és nem a termékeket. Így, ha később visszajössz erre mentett listádra, az mindig aktuális lesz. Vagyis a rendszer az aktuális árakat mutatja, vagy ha egy termék megszűnt, akkor az már nem lesz a listában.

A listákat személyre szólóan nevezheted el, így könnyen visszakeresheted. Pl: "Szülinapi ajándék Nagyinak".