Egyedi ajándékötletek

Tudomány és ajándékozás

Céges karácsonyok, távoli rokonok felbukkanása az ünnepi forgatagban? Vagy egyszerűen idő és ötlethiány a megfelelő ajándékok beszerzéséhez? Az ideális ajándék megtalálása sokaknak jelent nehézséget. Te is közéjük tartozol?

A KutatóCentrum 2016 őszén végzett felméréséből kiderült, hogy a top 3 ajándékozási alkalom a születésnap (95 százalék), a karácsony (89 százalék) és a névnap (77 százalék). Sokszor kényszert, az amúgy is zsúfolt hétköznapokban ez csak stresszt, felesleges idegeskedést jelent a legtöbb érintettnek.

jó ajándék

Az ajándékok kiválasztása kapcsán megkérdezettek közül szinte mindenki (89%) találkozott már a az ötlethiány dilemmájával, több mint harmaduknak (39%) pedig gyakorta vagy szinte mindig gondot jelent az ideális ajándék megtalálása. 

A probléma nagyon a „levegőben volt”, ráadásul a technológia ma már annyi mindenre képes megoldást nyújtani, hogy az ajandekvarazslo.hu létrehozóinak egyértelmű bolt, mit kell tenniük. Magadra ismertél? Te is nehezen találsz jó ajándékot? Kattints!