Egyedi ajándékötletek

Születésnapi ajándékok? A zoknik és illatszerek kora lejárt!

Születésnapi ajándékok? A zoknik és illatszerek kora lejárt

Jó ajándékot adni születésnapra meglehetősen nehéz feladat. Emlékeztek még a születésnapjainkra kapott zoknik, bugyik és illatszerek garmadára? Ugye sem ajándékozóként, sem ajándékozottként nem szeretnénk újra átélni ezeket a pillanatokat. Az Ajándékvarázsló segít nektek ebben!

Lehetünk akárhány évesek is, a születésnapját az ember mindig szívesen ünnepli meg szeretteivel. Pont azért, mert egy számunkra fontos személy ünnepéről van szó, szeretnénk számra valami hasznos, érdekes, izgalmas és értékes ajándékot adni. Ahogy kapni is, ha saját szülinapunkról van szó. 

Te minek örülnél leginkább?

Ha egyáltalán nincs ötletünk, vagy esetleg nem ismerjük annyira az ajándékozottat akkor mindenképp külső segítséget kell igénybe vennünk, különben nem fogjuk elérni meglepetésünkkel a kívánt hatást. Ezt a segítséget nyújtja számunkra az Ajándékvarázsló oldala, ahol ha már néhány dolgot be tudunk a szülinapossal kapcsolatban állítani (például a kora, neme, érdeklődési köre), akkor listázza is nekünk a legjobb ajándékötleteket.

10.000 Ft

A BonBon és a Forró Csoki Készítésének Világa

Az édesszájúak Mekkája várja a résztvevőt, hiszen a tanfolyamon a csokoládával és sok más összetevővel elkészített falatokat nem csak nézheti, hanem el is fogyaszthatja. Töltött kézműves, csodaszép fényes, finom apróságokat és forró csokit készíthet, ráadásul saját ízlése szerint ízesítheti fűszerekkel, chilivel, mogyoróval, naranccsal... A tanfolyam után pedig otthon is el tudja majd készíteni ezeket a finomságokat.

A BonBon és a Forró Csoki Készítésének Világa. Remek ajándék főzés, sütés, egészség, Életmód után érdeklődő házastársamnak, szerelmemnek Születésnap, névnap alkalmából! 18-25 éves, 25-35 éves vagy 35-55 éves életkorban ajánlott! Gyűjtsd össze az ajándék ötleteidet egy helyen, több webshop kínálatából! Ha eljött a megfelelő alkalom, egy kattintással mehetsz a webshopba vásárolni.

Férfiaknak, nőknek, gyerekeknek, szülőknek, házastársnak, barátnak vagy kollegának szóljon a meglepetés, az Ajándékvarázsló tuti tippeket ad mindenkinek! Akkor is, ha a kedvenc időtöltése az olvasás, a zene, a tánc, az utazás, a divat, a szerelés, a tudományok, a túrázás vagy akár az extrém sportok, csak néhány kattintás és válogathatunk is a pénztárcánkhoz mérten!

Sok vicces ajándékkal is találkozhatunk, férfiaknak és nőknek is egyaránt vannak jópofa meglepetések! 

Ha pedig mi vagyunk épp a szülinaposok, valószínűleg van olyan, aki sokat gondolkozik azon, milyen meglepetést is adhatna számunkra. Segítsük őt egy kicsit és készítsünk az Ajándékvarázslóval egy szülinapi kívánságlistát, melyben azokat a termékeket és szolgáltatásokat tudjuk összegyűjteni, melynek hasznát vennénk és örömünket lelnénk benne. És persze ha épp zoknira van szükségünk vagy illatszerekre vágyunk, úgy az Ajándékvarázsló kívánságlistáján azokat is megjelölhetjük!

Szülinapi ajándék ötletek fiúknak és lányoknak:

 

További ajándékokat találsz itt:

  Lánynak     Nőknek   Feleségeknek     Anyáknak     Nagymamáknak     Barátnőnek  
  Fiúnak   Férfiaknak     Férjeknek   Apáknak    Nagyapáknak   Barátnak

 

Ha még mindig nem találtad meg az igazit, akkor válaszolj pár kérdésre, és máris varázsolhatsz egy saját ötletgyűjteményt!

 

További érdekes témák:

kívánságlista.

Hogyan készíts jó
ajándéklistát?

Ajándékötletek ballagó lányoknak

Ajándék ötletek
ballagó lányoknak

Nászajándék esküvőre

Ajándék ötletek
esküvőre

Irány a varázsló, ajándékot keresek!

 

ajándék ötletek

Irány a varázsló, ajándékot keresek!