Egyedi ajándékötletek

Szalagavató – Egy különleges nap az egész családnak

Közeleg a szalagavató, és még mindig nincs ötleted, hogy mivel lepd meg felnőttkor küszöbén álló gyermeked? Sok anyának ismerős az érzés, főleg, hogy igyekszünk olyan ajándékot találni, ami maradandó emlék lesz. Szerencsére már van segítség!

A szalagavató a középiskolás lányok (és fiúk) egyik legfontosabb napja. Emlékszem, lányom hónapokig készült előtte: nemcsak a suliban tanulta, de még otthon is gyakorolta a keringőt és az osztálytáncot. Nézegette, hogy milyen hajat csináltasson magának a nagy estére. Azon gondolkodott, hogy milyen ruhában menjen majd az esti bulira, amiről hetente megkérdezte, hogy ugye elengedjük sokáig. És természetesen még így is egyre jobban izgult, ahogy közeledett a nagy nap.

Azt persze nem tudta, hogy mi is legalább annyira izgultunk, mint ő. Hiszen a szalagavató a mi életünkben is fontos volt, és meghatódva, helyenként könnyezve néztük végig. De sokáig izgultunk amiatt is, hogy tökéletes ajándékot találjunk a fontos eseményre. Olyat, ami biztosan maradandó emlék lesz neki, és évek múltán is mosolyra fakad, ha meglátja.

Ugyanilyen gondot okozott a nagyszülőknek és a keresztszülőknek is az ajándékok kiválasztása. Ráadásul össze is kellett beszélnünk, hogy ki mit vesz. Ki választ nyakláncot, ki fülbevalót, ki kis emlékkönyvet, és a többi. Ráadásul mindannyian valami különlegesebb dolgot szerettünk volna adni. Az este és a meglepetés jól sikerült, de nekünk is heteket vett el a készülődés az életünkből. 

11.990 Ft

A Sógun Árnyéka

Sötét gyilkosság vet árnyékot Kamakura utcáira. A tettes leleplezéséhez minden veszéllyel dacolva be kell törniük a sógun házába az éj leple alatt és el kell hozniuk a gyilkos fegyvert. Toranaga nagyúr számos kihívással várja a hivatlan vendégeket. Kalandozzanak igazi japán környezetben Budapest legszebb szabadulószobájában, korabeli díszletek között! 60 percük van az összes akadály leküzdésére és a kijutásra. A feladatok megoldása igazi csapatmunkát és közös gondolkodást igényel. Használják intelligenciájukat és járjanak túl a csapdákat készítők eszén!

A Sógun Árnyéka. Remek ajándék számítógépes játékok, játék után érdeklődő családtagomnak Születésnap, névnap alkalmából! 14-18 éves, 18-25 éves vagy 25-35 éves életkorban ajánlott! Gyűjtsd össze az ajándék ötleteidet egy helyen, több webshop kínálatából! Ha eljött a megfelelő alkalom, egy kattintással mehetsz a webshopba vásárolni.

Most már szerencsére itt van az Ajándékvarázsló, ami az egész család életét megkönnyíti. Itt együtt nézhetjük végig, hogy ki mit szeretne, és az ötletek megosztása is sokkal egyszerűbb lett. Az itt szereplő szalagavatós válogatással ráadásul mindannyian ugyanazt a kínálatot böngészhetjük át, és könnyebben beszélhetjük meg, hogy miben gondolkodtunk. Ráadásul a keresgélés is sokkal rövidebb, mint korábban, hiszen egyetlen oldalon nézhetünk át számtalan javaslatot.

A lányom szalagavatója tökéletesen sikerült, de sok fejtörést okozott. Az Ajándékvarázslóval a keresztlányom idei szalagavatójára sokkal gyorsabban megoldhatjuk majd az ajándékozást, és az ötleteléssel sem lesz gond. Talán még a férjem is beszáll majd! 

Ajándékötletek szalagavatóra:További érdekes témák:

Ballagási ajándék tanárnak

Ajándék ötletek 
tanároknak

Ajándékötletek ballagó lányoknak

Ajándék ötletek 
ballagó lányoknak

Ballagási ajándék fiúknak

Ajándék ötletek 
ballagó fiúknak

 

Irány a varázsló, ajándékot keresek!

 

ajándék ötletek

Irány a varázsló, ajándékot keresek!