Egyedi ajándékötletek

Ne a készülődéstől parázz - Így készülj a Halloweenre

Idén Te is szívesen lennél a Halloween-őrület részese? Szeretnél elmerülni az ijesztegetős ünnepben, de egyelőre csak a készülődéstől rettegsz? Nem ciki, sokan vannak ezzel így.

Pedig az angolszász – sokak által nem túlzottan kedvelt ünnep – tényleg egyre több ember fantáziáját csigázza fel az egész világon. Viszont, ahogy sokaknak, talán neked is nehézséget okoz a beöltözéssel járó agyalás és a tökéletes kiegészítők kiválasztása.

27.670 Ft

Black Halloween vászonkép - 120 x 40 cm

A magas minőségű "Black Halloween" képet speciális flíz vászonra nyomtatjuk. Ez a sok, boltunkban megrendelhető eredeti minták egyike. Legjobb minőségű nyomtatás! A speciális vászon a megfelelő nyomtatási minőséggel együtt garantálja a kép tökéletes minőségét, valamint a színek mélységét. Nyomtatott szélek A kép nem igényel keretet, egyből felakasztásra kész. Illatmentes termék...

Black Halloween vászonkép. Remek ajándék személy számára! Gyűjtsd össze az ajándék ötleteidet egy helyen, több webshop kínálatából! Ha eljött a megfelelő alkalom, egy kattintással mehetsz a webshopba vásárolni.

Ha házigazdának készülsz egy ilyen bulihoz, akkor a díszítéshez illő darabok közti válogatás vehet el hosszú napokat az életedből. Ráadásul akkor sem könnyebb a helyzet, ha vendégségbe mennél, hiszen ilyenkor valami ötletes beugrós ajándékkal kellene előállnod.

Ne is beszéljünk arról, hogy milyen nehéz az, ha gyermeked szeretné kipróbálni a beöltözős őrületet, és neki kellene valami jópofa dolgot kitalálnod.

Ismerősek ezek az érzések? Akkor van egy jó hírünk: idén mi is készültünk a Halloweenre! Összegyűjtöttük neked a legötletesebb témához illő ajándékokat, így a napokon át tartó kutatás néhány órára rövidülhet.

Így végre nem a felkészülés lesz rémisztő, hanem a halloweeni buli lesz rémisztően jó

Ajándékok és ötletek a Halloweenre: 

 

További érdekes témák:

ajándék ötletek szülinapra

Ajándék ötletek 
szülinapra

Ajándékötletek esküvőre

Ajándék ötletek  
esküvőre

ajándékötletek fiatal nőknek
Ajándék ötletek
fiatal nőknek

 

Irány a varázsló, ajándékot keresek!

 

ajándék ötletek

Irány a varázsló, ajándékot keresek!