Egyedi ajándékötletek

Milyen ajándékkal lepjünk meg egy ballagó lányt

Előző bejegyzésünkben a ballagó fiúk ajándék ötleteit vettük sorra, így most azt nézzük mivel is tudnánk meglepni egy középiskolából épp most ballagó lányt. Hiszen egy 18-20 éves lány megajándékozása nem is olyan egyszerű feladat. Gondoljunk csak bele. Míg régebben virágot, plüss állatot, ékszert kaptunk és adtunk ballagásra, egy mai fiatal lány nem biztos, hogy ezekre vágyna, ezeknek örülne leginkább. Mert, ahogy változik a világ, vele változnak az igények is.

Természetesen lehetünk hagyományőrzők és adhatunk ékszert ballagásra, de ennek divatosnak, fiatalosnak és mindemellett elegánsnak is kell lennie. Az Ajándékvarázsló oldalán számtalan ilyen gyönyörű terméket találhattok, melyektől királynőnek érezheti magát minden ballagó lány. Mert valahol titkon mégiscsak talán mind erre vágyunk. J És persze nem csak gyűrűt, nyakláncot vagy fülbevalót, de akár egyedi testékszereket is választhatunk.

Weboldalunkon a divat szerelmeseinek is vannak szuper ajándék ötletek, legyen szó ruházatról, táskákról, cipőkről vagy egyéb kiegészítőkről, hiszen ezekből egy lánynak soha nem lehet elég!

9.900 Ft

Virág 3D alagútban, fatábla kép 70x50 cm

4 db egymástól 2 mm távolságra levő lécre felvitt kép. A vizszintes tagolásával, a sík megbontásával nagyon kellemes összhatást kelt. Selyemfényű felület. Rusztikus kötél felakasztás Méret: 70x50 cm Minőség: I. osztály

Virág 3D alagútban, fatábla kép 70x50 cm. Remek ajándék divat, ezotéria vagy kertészkedés után érdeklődő barát, ismerősömnek Házassági évforduló alkalmából! 14-18 éves, 18-25 éves vagy 35-55 éves életkorban ajánlott! Gyűjtsd össze az ajándék ötleteidet egy helyen, több webshop kínálatából! Ha eljött a megfelelő alkalom, egy kattintással mehetsz a webshopba vásárolni.

Nem beszélve a legmodernebb telefonok, tabletek és notebookok, valamint szép és praktikus kiegészítőik sokaságáról. Te vajon melyiket választanád közülük?

Ha azonban egy valódi adrenalinvadászról van szó és valami igazán érdekes, izgalmas és fantasztikus dolgot szeretnénk adni vagy kapni, akkor élményajándékaink közül érdemes választanotok. Ballagó lányoknak ajánljuk például a motorcsónak vagy különleges autók vezetését, a búvártanfolyamot, a snowscootert és egyéb extrém sportok kipróbálást is.

Válasszatok ballagási ajándék ötleteink közül bármit, a lényeg, hogy legyen az egyben ünnephez illő, trendi, és igazán csajos!

Ajándék ötletek ballagásra lányoknak:

További érdekes témák:

kívánságlista.

Hogyan készíts jó
ajándéklistát?

Ajándékötletek ballagó fiúknak

Ajándék ötletek
ballagó fiúknak

Ballagási ajándék tanárnak

Ajándék ötletek
tanároknak

 

Irány a varázsló, ajándékot keresek!

 

ajándék ötletek

Irány a varázsló, ajándékot keresek!