Egyedi ajándékötletek

Lézerharc egy utolsó (előtti) csata az osztálynak ballagás előtt

Ugye, nem is volt olyan régen, hogy fénykardért könyörögtél a szülinapodra, és előszeretettel öltöztél Jedi lovagnak az iskolai farsangon? Ajánlatunkkal felidézheted a Star Wars izgalmas világát, ráadásul támadhatsz, taktikázhatsz és kilövöldözheted magadból a feszültséget a Laser Force Arénában, ahol egy szuper lézerharc vár rád.

Minőségi szórakozás, izgalom, taktika, csapatépítés - ez mind jellemzi az új pályáinkat ! Ha még nem próbálta a lézerharcot, íme néhány információ a játékról és a pályáról:

MI A LÉZERHARC?
◦ A résztevők 2 csapatban “küzdenek” meg egymással az UV fénnyel megvilágított labirintus pályákon.
◦ Lézerharc, lasertag, infracsata, nevezzük bárhogy, a játék nagyszerű program a kicsiknek és nagyoknak, cégek számára vagy egyszerű kikapcsolódásként baráti társaságoknak.
◦ A lézer harc csak nevében hordoz harci jelentését, alapjaiban véve békésebb tevékenység mint egy iskolai kidobós játék.
◦ A játékosok nem kerülnek fizikai kontaktusba egymással, viszont mind kezdő mind haladó szinten kamatoztathatják taktikai érzéküket és ügyességüket.
◦ A játék közben hang- és fényeffektusok teszik még izgalmasabbá a játék élményét.
◦ A felszerelések szoftveresen programozhatók így korlátlan mennyiségű játék “forgatókönyv” és szerep generálható a játékosok igényei illetve gyakorlottsági szintjük alapján.
◦ A fegyverek név szerint vannak a játékosokhoz rendelve így a játék végén statisztikák gyárthatók, (legtöbb lövést leadó, legpontosabb, legkevesebb életet veszített, stb… ) melyek alapján a csapatok közötti versengés végső eredménye is eldönthető, amennyiben ez szükséges.
◦ Minden felszerelés részleteiben és egészében is többszörösen ellenőrzött, az optikák a legpontosabb műszerekkel kerültek bemérésre.
- bővebb információért kérjük látogasson el oldalunkra: http://laserforce.hu/

9.990 Ft

Lézerharc ajándékutalvány Budapesten

Mi is lehetne jobb ajándék mint egy névre szóló élmény utalvány? Az értéke PONT annyi lesz, amennyit Te szánsz rá!Ha 2 óra 4 fő, ha 5.000 Ft, ha 1 óra 10 fő vagy bármi más az, amit szeretnél hogy a kártyán szerepeljen, az ajándékozott nevével egyénileg gyártjuk le, és küldjük el Neked e-mailben. További előnye, hogy 1 perc alatt megrendelhető! Az utalványainkat bármelyik játékunkra beválthatják, 6 hónapon belül.

Lézerharc ajándékutalvány Budapesten. Remek ajándék szórakozás, tánc. zene, humor, játék után érdeklődő családtagomnak Ballagás alkalmából! 14-18 éves, 18-25 éves vagy 25-35 éves életkorban ajánlott! Gyűjtsd össze az ajándék ötleteidet egy helyen, több webshop kínálatából! Ha eljött a megfelelő alkalom, egy kattintással mehetsz a webshopba vásárolni.

 


KIKNEK AJÁNLJUK?
◦ Gyermekeknek születésnapokra, osztályprogramnak, vagy baráti társasággal, 7 éves kortól
◦ Cégeknek csapatépítésre
◦ Legény-, és leánybúcsúra
◦ Osztálytalálkozóra
◦ Születésnapokra, névnapokra
◦ Sportcsapatoknak kikapcsolódás, csapatépítés céljából
◦ Családi programnak

 

 További lézerharc ajándékok:

Irány a varázsló, ajándékot keresek!

 

 

További érdekes témák:

kívánságlista.

Hogyan készíts jó
ajándéklistát?

Ajándékötletek esküvőre

Ajándék ötletek  
esküvőre

ajándék ötletek szülinapra

Ajándék ötletek
szülinapra

 

Irány a varázsló, ajándékot keresek!

 

ajándék ötletek

Irány a varázsló, ajándékot keresek!