Egyedi ajándékötletek

Leánykérés? Váltsd valóra kedvesed álmait!

A leánykérés a nők (és nekünk, férfiak) életének legfontosabb eseményei közé tartozik. Természetes, hogy Te is gyönyörű emlékké szeretnéd tenni kedvesednek. Ehhez viszont legtöbbünknek hosszadalmas tervezésre és ötletelésre van szüksége, hiszen mindennek a helyén kell lennie. Szerencsére van segítség!

Amikor én kértem meg a kedvesem kezét, még nem volt olyan segítségem, mint az Ajándékvarázsló. Heteket töltöttem gyűrűk nézegetésével az interneten és ékszerészeknél is. Ugyanennyi időm ment el arra, hogy kiválasszam a tökéletes helyszínt, és megszervezzem a magát az „eseményt”, hogy a pillanat igazán emlékezetes legyen. Ezután jöttek az apróságok: legyen az étteremben előre behűtve egy üveg pezsgő, amivel meg lehet ünnepelni az igent, és az egészet egyeztessem le a pincérünkkel is. A virág még így is későn jutott eszembe, és úgy kellett elrohannom érte, buta kifogásokat keresve.

27.270 Ft

Gyűrű 14K sárga aranyból - három rózsaszín cirkónia, aszimmetrikus domború szív

Gyűrű 14K sárga aranyból, kis szabálytalan szív, csillogó cirkóniás három levél rózsaszín árnyalatban, fényes szárak.  

Gyűrű 14K sárga aranyból - három rózsaszín cirkónia, aszimmetrikus domború szív. Remek ajándék szórakozás, tánc. zene, humor, film, mozi, színház vagy fotózás, videózás után érdeklődő házastársamnak, szerelmemnek Karácsony alkalmából! 18-25 éves, 25-35 éves vagy 55-65 éves életkorban ajánlott! Gyűjtsd össze az ajándék ötleteidet egy helyen, több webshop kínálatából! Ha eljött a megfelelő alkalom, egy kattintással mehetsz a webshopba vásárolni.

Szóval pontosan tudom: a gyűrű, a helyválasztás, a csokor, a hangulat kialakítása, mind-mind komoly feladatot rónak a leánykérőre, még az egészséges izgulás mellé. Legfrissebb listánkat épp ezért leánykérésre készülő férfiaknak állítottuk össze. Segítségével nem pusztán a gyűrűt választhatod ki, de izgalmas és emlékezetes programokat, illetve egyéb apró ajándékokat is találhatsz szíved választottjának. Ami pedig a legfontosabb: az Ajándékvarázsló most is egyetlen helyen mutatja meg neked a legjobb ötleteket.

Így egy kicsit könnyebb lesz a leánykérést olyan emlékké varázsolni, amit még unokáitoknak is meghatódva mesélhettek! 

 

 

További érdekes témák:

ajándék ötletek szülinapra

Ajándék ötletek 
szülinapra

Ajándékötletek esküvőre

Ajándék ötletek  
esküvőre

ajándékötletek fiatal nőknek
Ajándék ötletek
fiatal nőknek

 

Irány a varázsló, ajándékot keresek!

 

ajándék ötletek

Irány a varázsló, ajándékot keresek!