Egyedi ajándékötletek

Karácsonyi ajándékötletek nőknek

Karácsonyi ajándékötletek nőknek


Már a cím is riasztó, igaz? Egy nőnek ajándékot venni sosem egyszerű, de megéri a fáradozást. Ha barátnőnek, élettársnak vagy feleségnek vásárolsz, még könnyű dolgod is van, hiszen nagy valószínűséggel teleszórta már a lakás minden pontját és az agyad rejtett zugait utalásokkal és célzásokkal. Mit tegyél azonban, ha ezekre semmilyen szinten nem fogékony az agyad? Segítünk!
Vannak olyan emberek, akiknek a célzások, utalások és „de jó lenne, ha”-kezdetű mondatok csak úgy átúsznak az elméjük perifériáján. Ezért nem lehet őket hibáztatni, egyszerűen ilyenek. „Ha kell valami, mondd meg konkrétan, másképp nem fog menni” – ők így működnek.

Ha magadra ismertél, akkor valószínűleg neked is gondot okoznak azok az ünnepek, amelyeken ajándékozni illik. Vajon mit lehet egy nőnek venni?

Ékszert – bármikor

Az ékszer atombiztos ötlet, de nem túl kreatív, így, ha ehhez folyamodsz, csináld profin.
Ha már ékszervásárlásra adod a fejed, kicsit mélyebben kell a zsebedbe nyúlnod. Nem kell, hogy milliókat hagyj ott a boltban, de legyen annyira szemet gyönyörködtető, hogy ne jusson eszébe agyalni, és persze a csomagolás is legyen lélegzetelállító.

Milyen ékszert válassz?

Legyen visszafogott, hogy bármikor viselni tudja, de mégis egy kicsit hivalkodó – hadd büszkélkedjen a munkahelyén, vagy a barátnőinek, milyen nagyszerű párja van. A jó ékszer kiválasztásához kell némi jó ízlés és jó, ha ismered a partnered stílusát is. Ha nem vagy biztos a dolgodban, less bele a magazinjaiba, biztosan találsz majd valami segítő jelet.

Háztartási eszközt – de nem akármilyet

Botmixert, porszívót és kenyérpirítót nagy valószínűséggel kapott már nászajándék címén. Turmixgépet, kávéfőzőt és szendvicssütőt pedig többnyire az anyósától és a szüleitől fog kapni. Ezek mind olyan eszközök, amiktől csak még több munkája lesz, vagyis nem túl jó célzások. Vannak azonban olyan háztartási eszközök, amelyek hatalmas terhet vesznek le egy nő válláról, időt takarítanak meg, így valódi gondoskodást sugallnak.
Ha sok kanapétok, foteletek van, vagy esetleg kényes és nagy méretű matracaitok, egy gőztisztítóval például biztosan leveszed a lábáról. Nem utolsósorban pedig az elegáns ám finom anyagú ruháit is tisztíthatja gőzzel!
Ha igazán kedveskedni akarsz, akkor az ajándék átadásakor súgd a fülébe: „Ezt azért kapod, hogy kevesebbet kelljen dolgoznod – és több időt tölthessünk együtt.” Garantáltan el fog olvadni!

15.500 Ft

CONCEPT CP1010 Gőztisztító

A CONCEPT CP1010 gőztisztító egy sokoldalú tisztító rendszer, amely ideális különböző felületekre- konyhai eszközök, radiátorok, matracok, különféle szövetek stb. tisztítására. A motor teljesítménye 1000-1200W. A tartály maximális kapacitása 400 ml és a k

CONCEPT CP1010 Gőztisztító. Remek ajándék főzés, sütés, egészség, Életmód után érdeklődő házastársamnak, szerelmemnek Házassági évforduló alkalmából! 25-35 éves, 35-55 éves vagy 55-65 éves életkorban ajánlott! Gyűjtsd össze az ajándék ötleteidet egy helyen, több webshop kínálatából! Ha eljött a megfelelő alkalom, egy kattintással mehetsz a webshopba vásárolni.

Romantikát – bárhol

A karácsonyi szezonban kifejezetten jó áron lehet hozzájutni mindenféle utazáshoz akár külföldre, akár hazai wellnessközpontokba. Ezekben az a jó, hogy későbbi időpont is választható. A romantikát azonban nem csak egy hotelben vagy egy gőzmámoros medenceparton adhatod meg szíved választottjának. Elviheted egy olyan randevúra is, amilyenben még nem volt része. A nők, (ha némelyikük titkolja is), imádják a romantikát. Egy hőlégballonos sétahajózás egy napsütéses délutánon tökéletes ajándék lehet, főleg, ha fentről tudjátok csodálni a naplementét. Sőt, ha igazán nagy meglepetést szeretnél, és még nem volt példa a lánykérésre, össze is kötheted a kettőt – szigorúan csak komoly szándékkal, persze!

Egy nőnek tehát mégsem olyan bonyolult ajándékot venni, mint elsőre gondolnánk. Egy kis odafigyeléssel könnyen kiismerhetők a vágyaik – és érdemes a célzásokra is nagyon-nagyon odafigyelni!

Ajándékötletek nőknek:

 

További ajándékokat találsz itt:

  Lánynak     Nőknek   Feleségeknek     Anyáknak     Nagymamáknak     Barátnőnek  
  Fiúnak   Férfiaknak     Férjeknek   Apáknak    Nagyapáknak   Barátnak

További érdekes témák:

kívánságlista.

Hogyan készíts jó 
ajándéklistát?

Ajándékötletek esküvőre

Ajándék ötletek  
esküvőre

ajándék ötletek szülinapra

Ajándék ötletek 
szülinapra

 

Irány a varázsló, ajándékot keresek!

 

ajándék ötletek

Irány a varázsló, ajándékot keresek!