Egyedi ajándékötletek

Karácsonyi ajándékötletek 10-14 éves lányoknak

Karácsonyi ajándékötletek 10-14 éves lányoknak


Bajban vagy az ajándékvásárlással? Nem tudja, minek örülne egy tinédzser lány igazán? Nehéz kérdés, ez tény, de koránt sem megválaszolhatatlan! A mai cikkünkben segítünk néhány ajándékötlettel, amitől a kamaszlány sikoltva fog a nyakadba ugrani:)


A gyerekeknek (és unokáknak) eleinte könnyű ajándékot választani, de eljön az az idő, amikor már nehezebben birkózunk meg ezzel az apró feladattal. A kamaszkor ugyanis kiszámíthatatlan. Az ízlés szinte hétről-hétre változik, ami ma menő, az lehet, hogy 2 hét múlva ciki lesz. Az ajándékvásárlás nem könnyű, de nem is lehetetlen feladat – elárulom, nekem hogyan sikerült!

Az előkészületek

A két lányom 11 és 14 éves, a keresztlányom 13, így én tripláztam a nehézségi szintet. Szeretik egymást, de nem szeretnek ugyanolyan dolgokat kapni, és bár vannak közös pontjaik, mindhárman más stílust képviselnek, különbözik az ízlésük. Jól feladták nekem a leckét! Először elkezdtem őket figyelgetni, miről társalognak egymással vagy a barátnőikkel – persze csak diszkréten. Hamar feltűnt, hogy a beszélgetések tárgya nagyon gyakran változik. Amiről az egyik hétvégén még teljes odaadással beszéltek, a következőn már gagyi volt és gyerekes. Ekkor döntöttem el, hogy megpróbálok valami személyesebbet adni nekik, ami jobban illik az egyéniségükhöz. Nekiálltam hát keresgélni ruhaboltok és sminktanácsadók oldalain. Hiszen már kész nők – gondoltam -, ennek legalább a későbbiekben is hasznát veszik.

Puhaság a legkisebbnek

Lányokról lévén szó, először ruhában gondolkodtam, aztán eszembe jutott, hogy már a sminkkel is kacérkodnak. Szívem szerint minden Jégvarázsos és egyéb mesehősös ruhát megvettem volna a lányaimnak, de aztán belegondoltam, én mire vágytam ennyi idősen. Felnőtt ruhákra. Cicanadrágra, magassarkúra, nőies dolgokra! Fogalmam sem volt, hogyan fogok ennyi mindent összeválogatni.
Elpanaszoltam egy barátnőmnek is, hátha tud segíteni.

Ő ajánlotta az ajándékvarázslót, így akkor, ott, közösen neki is álltunk bújni a lehetőségeket. Beállítottuk az oldal keresőjében, hogy kinek veszünk ajándékot és milyen alkalomra, valamint az életkort (itt egy kicsit csaltam fölfelé :)) és az érdeklődési köröket. Az oldal összegezte az információkat, és innentől kezdve egy lapon válogathattam tengernyi webshop ajánlatából! Azt se tudtam, melyiket vegyem meg előbb – sőt, magamnak is feljegyeztem egy-két apróságot.


A kisebbik lányom most kapott külön szobát, neki volt a legegyszerűbb az ajándékvásárlás. Néhány perc böngészés után találtam rá a világ legkényelmesebb babzsákjára. Nagy volt, széles és puha, ráadásul a színe is élénk, fiatalos. Azonnal átkattintottam a webshopra és már meg is vettem.

17.990 Ft

Meggypiros XXL szövet babzsákfotel

Meggypiros szövet babzsákfotel.

Meggypiros XXL szövet babzsákfotel. Remek ajándék kézműveskedés, kreatív alkotás, számítógépes játékok vagy film, mozi, színház után érdeklődő házastársamnak, szerelmemnek Születésnap, névnap alkalmából! 6-14 éves, 18-25 éves vagy 35-55 éves életkorban ajánlott! Gyűjtsd össze az ajándék ötleteidet egy helyen, több webshop kínálatából! Ha eljött a megfelelő alkalom, egy kattintással mehetsz a webshopba vásárolni.

E-book a nagyobbnak

Rengeteg könyve van már a lányomnak, és az oldalt böngészve jutott eszembe, hogy nem tudom, miket szeret olvasni mostanában. A barátnőm szerint az e-book olvasó a menő a tinik körében, így rákerestem: útközben is tudja olvasni, anélkül, hogy magával cipelné a több száz oldalas könyvet, és akármikor letölthet rá többet is egyszerre. A könyvespolcai már így is majdnem tele vannak, így valóban az e-book olvasó tűnt a legmegfelelőbb megoldásnak. Az ajándékvarázsló több opciót is mutatott, azok közül választottam ki a legnagyobb tárhellyel rendelkezőt.

„Szakma” a legnagyobbnak

A két lányom ajándéka már a kosárban pihent, csak a keresztlányom maradt. Úgy éreztem, az összes ötletemet elhasználtam a lányaimra, így felhívtam keresztlányom édesanyját egy kis támogatást remélve. Ő persze már rég megvette az ajándékot az összes családtagnak. Egyszerűen profi ebben! Elmondása szerint a lánya újabban műkörmös szeretne lenni. Nem tudja, mennyire tartós ez a rajongás nála, mindenesetre a kézügyessége nagyon jó, rajzolni is gyönyörűen tud. Megkérdeztem, nem bánná-e, ha mondjuk gél-lakk szettet kapna tőlem a kislánya az ünnepekre? Ezzel már elkezdhet gyakorolni, és ha tartós nála a rajongás, akkor végülis megalapoztam a jövőjét…


Sógornőmnek nagyon tetszett az ötlet, így már hárman ficánkoltunk az izgatottságtól: vajon megtalálom még azt a terméket? Szerencsém volt – még vissza tudtam keresni, úgyhogy ezt is meg tudtam rendelni. Hihetetlen, de nagyjából fél óra alatt letudtam az ajándékvásárlást a csajoknak! És még jól is szórakoztunk közben… A csomagolás gyerekjáték volt, és ennél izgatottabban még soha nem vártam a lányok reakcióját egy ünnepen sem.

Csodás karácsony lesz:)

 Ajándékötletek tinilányoknak:

 

 

További érdekes témák:

mancs őrjárat ajándék.

Mancs őrjárat megment téged is, 
ha ovisoknak keresel ajándékot!

Ajándékötletek kislányoknak

Ajándék kisiskolás 
lányoknak

ajándék ötletek kislányoknak

Klasszikus ajándékok
kislányoknak

 

Irány a varázsló, ajándékot keresek!

 

ajándék ötletek

Irány a varázsló, ajándékot keresek!