Egyedi ajándékötletek

Karácsonyi ajándékötletek 10-14 éves fiúknak

Karácsonyi ajándékötletek 10-14 éves fiúknak

Avagy mit adjunk karácsonyra egy kamasznak?


Bajban vagy az ajándékozással? Nem tudod, minek örülne kamaszfiad? Ne búsulj, nem vagy vele egyedül. Egy tinédzsernek sosem egyszerű ajándékot vásárolni, de adhatunk néhány tippet!


A kamaszfiúk élete tele van változásokkal: ilyenkor kicsit még gyerekek, de valahol már felnőttek is. Egyre jobban érdeklik őket a felnőtt dolgok, és bár szívesen tagadnánk, de a gyerek-énjük is ott lappang még. A technika egyre inkább a világuk része, de a hagyományos, kézzel fogható dolgok is vonzzák őket.


Mit vegyünk hát karácsonyra egy 10-14 éves fiúnak?


A sportok mindig menők


Ha az ajándékozni kívánt fiú szereti a sportok bármelyikét, nyert ügyed van. Ha sporteszköze már van is, még mindig meglepheted őt egy nagy foci/kosárlabda meccs jegyével, egy amerikaifoci-edzéssorozattal, vagy a kedvenc csapatának hatalmas méretű fali zászlójával. Számos sportcsapat és játékos meze kapható a rajongói boltokban. Ha igazán vagány szülő vagy keresztszülő szeretnél lenni a szemében, megszervezhetsz akár egy kis utazást is a környező országok valamelyikébe – természetesen menjetek egy meccsre! Hidd el, életre szóló élmény lesz mindkettőtöknek!

6.883 Ft

foci kapu FC Bayern München - összecsukható

128 x 86 x 96 cm

foci kapu FC Bayern München - összecsukható. Remek ajándék szórakozás, tánc. zene, humor, egészség, Életmód vagy játék után érdeklődő családtagomnak Gyermeknap alkalmából! 6-14 éves, 14-18 éves életkorban ajánlott! Gyűjtsd össze az ajándék ötleteidet egy helyen, több webshop kínálatából! Ha eljött a megfelelő alkalom, egy kattintással mehetsz a webshopba vásárolni.


A társasjátékok új generációja


Manapság a nagyobb gyerekek számára nem csak a Gazdálkodj okosan-Monopoly-Labirintus szentháromság létezik a társasjátékok világában. Egyre több olyan játék kerül a piacra, amelyek igazán megmozgatják a fiatalok agytekervényeit. Lehet ez logikai, stratégiai vagy kvíz, de mostanában az asszociációs és kooperatív képességek fejlesztésére is odafigyelnek a társasjátékot gyártó cégek. A témák tekintetében is sok változás állt be: már nem csak pénzzel gazdálkodós, vagy lépegetős társasok vannak. Erőkártyákkal és tulajdonságokkal lehet egymás ellen vagy éppen vállvetve, együtt harcolni, a társasjátékok birodalmában új földeket és tengereket meghódítani, kereskedni hússal, gyapjúval és fával. Számos téma közül választhatsz, és ha tudod, milyen beállítottságú a fiú, akinek ajándékot választasz, nem is lesz nehéz dolgod – de burkoltan akár az ő segítségét is kérheted, ha biztosra akarsz menni.


4.899 Ft

Recent Toys Icosoku logikai játék

Recent Toys Icosoku logikai játék. A játék célja, hogy a háromszög elemeket úgy helyezd el a számokat ábrázoló elemek körül, hogy a rajtuk található pontok összege, megegyezzen az általuk közrefogott számmal. Akárhogy helyezed el a számokat, mindig van megoldása az IcoSoKu-nak. Ha te is rajongasz a számokért, vagy igazi sudoku őrült vagy, akkor ezt a logikai fejtörőt neked találták ki! 

Recent Toys Icosoku logikai játék. Remek ajándék szórakozás, tánc. zene, humor, kézműveskedés, kreatív alkotás vagy játék után érdeklődő gyermekemnek Születésnap, névnap alkalmából! 6-14 éves, 14-18 éves vagy 18-25 éves életkorban ajánlott! Gyűjtsd össze az ajándék ötleteidet egy helyen, több webshop kínálatából! Ha eljött a megfelelő alkalom, egy kattintással mehetsz a webshopba vásárolni.

 A termék jelenleg nem elérhető a rendszerünkben


A modern technológia sosem megy ki a divatból


A tinédzserek nagy része már most jobban és behatóbban tudja használni a modern világ nyújtotta informatikai csodákat, mint a szüleik. Nekik már ez a világ az, amiben felnőnek, számukra már nem újdonság a telefon vagy a tablet, hanem a mindennapi élethez szükséges tartozék. Azonban így is lehet még nekik újat mutatni, anélkül, hogy a sokadik új telefont adnánk a kezébe. Rengeteg olyan kütyü és játék közül választhatunk, aminek örül majd a kamasz, és talán fejleszti is kicsit a kreatív- vagy akár a koordinációs képességeit. A modern technológia már kellően széles választékot nyújt ajándékozás terén. Használd hát ki, tájékozódj akár a gyerektől is, és böngéssz bátran az ajándékvarázslónál!


Ezek a legtutibb ötleteink a fiatal srácok számára, de mind csak kiindulópont – a valódi kihívás, hogy megtaláld az igazit, azt, amivel karácsonyeste kiakaszthatod a gyerek boldogság-mérőjét. Hiszen ez a legfontosabb: az őszinte öröm. További ajándékötletek fiúknak:

 

További érdekes témák:

mancs őrjárat ajándék.

Mancs őrjárat megment téged is, 
ha ovisoknak keresel ajándékot!

Ajándékötletek kislányoknak

Ajándék kisiskolás 
lányoknak

ajándék ötletek kislányoknak

Klasszikus ajándékok
kislányoknak

 

Irány a varázsló, ajándékot keresek!

 

ajándék ötletek

Irány a varázsló, ajándékot keresek!