Egyedi ajándékötletek

Hogyan készíts jó ajándéklistát?

Eleged van a felesleges és haszontalan ajándékokból? Esetleg nem tudják mit ajándékozzanak neked és megkérdezik mit szeretnél kapni?  Akkor van egy jó hírünk és egy szuper ötletünk számodra: készíts számukra kívánságlistát!

Biztosan előfordult már veled is, hogy vagy olyan ajándékot kaptál amivel nem tudtál mit kezdeni vagy pénzt adtak neked, ami ugyan praktikus, de egyben oda is a meglepetés ereje. Ha megkérdezik tőled mivel lephetünk meg téged ballagásod, szülinapod vagy épp esküvőd kapcsán, fejből felsorolni ötleteidet és észben tartani nehogy két embernek is véletlenül ugyanazt mond, nem egyszerű feladat. Pénzt kérni ajándékba talán a legegyszerűbb, de egyrészt nem is túl stílusos, másrészt pedig még az ajándékozás varázslata is elmarad. A meghívott részéről pedig ez olyan, mintha adna is valamit, meg nem is. Mert megmondod majd neki, hogy mit vettél a pénzéből? És erre ő majd azt mondja, hogy azt ő is megvehette volna?

Az ilyen és ehhez hasonló esetekre van egy áthidaló megoldásunk: Készíts kívánságlistát!

A kívánságlista arra szolgál, hogy általa kiválaszd és összegyűjtsd azokat a termékeket és szolgáltatásokat amiknek örülnél, amelyekre vágysz. Különféle kategóriák és értékhatárok állnak oldalunkon rendelkezésedre, hogy mindenki tudjon neked közülük kedvének és pénztárcájának mérten megfelelőt választani.

Kívánságlistát készíteni azért is hasznos, mert ha esetleg kínos arról konkrétan beszélni mit is kérnél ajándékba, be tudsz vonni valakit a családban, akivel őszinte lehetsz, és tarthatja a meghívottakkal a kapcsolatot. Oszd meg vele a kívánságlistádat (például testvér, anyuka, unokatestvér, barát vagy barátnő) és ő intézi is a többit.

Hasznos még azért is, mert így jó eséllyel nem kapsz három egyforma ajándékot.

5.000 Ft

Ajándékutalvány

Ajándékutalványaink különböző címletei között válogathatsz, melyet aztán minőségi papírnyomat formájában is megrendelheted, illetve elektronikusan is megkaphatod. Az ajándékutalványt kétféle kivitelben rendelheted meg:  amennyiben kinyomtatott formában, exkluzív, minőségi kivitelű ajándékkártyán szeretnéd átadni az utalványt, rendeld meg a papírnyomat verziót, hogy az ajándék szemet gyönyörködtető is legyen. Amennyiben a gyorsaság is szempont, vagy egyszerűen egy interneten keresztül is kézbesíthető ajándékot szeretnél adni, válaszd az on-line letölthető verziót - ebben az esetben nincs kézbesítési költség, és nem is kell bejönnöd a kártyáért, e-mailben küldjük ki az ajándékkártyát, és otthon kinyomtathatod. Lehetőség van arra is, hogy közvetlenül a megajándékozottnak kézbesítsük az ajándékutalványt. Ehhez csak a megajándékozott címét kell beírnod a szállítási címhez, valamint jelezned ezt a megjegyzés mezőben a megrendelés folyamán.  

Ajándékutalvány. Remek ajándék lakberendezés, ezotéria vagy egészség, Életmód után érdeklődő gyermekemnek Születésnap, névnap alkalmából! 18-25 éves, 25-35 éves életkorban ajánlott! Gyűjtsd össze az ajándék ötleteidet egy helyen, több webshop kínálatából! Ha eljött a megfelelő alkalom, egy kattintással mehetsz a webshopba vásárolni.

Vannak azonban olyanok is, akik egyáltalán nem szeretnek pénzt ajándékozni, így ők biztosan hálásak lesznek neked ezekért az információkért.

Úgy tudod kívánságlistádat jól összeállítani, ha egy témában megjelölsz több dolgot is: olcsóbbat, drágábbat, egyszerűt, színeset, elegánsat, stb., így a meghívottaknak is megmarad a választási lehetőségük az általad meghatározott keretek között.

Ha pedig drágább dolgot szeretnél, mondhatod azt, hogy erre gyűjtök, jó lenne, ha beszállnátok. Még mindig kedvesebb, mint csak úgy elkérni a pénzt, aztán nem tudni mi lesz a vége...

Különösen vigyázz viszont az ajándékok árára, mert nehéz megítélni, hogy ki milyen összeget szeretne ajándékra szánni. Ezért legyen kívánságlistádban olcsóbb dolog is, és legyen drágább is. Az is lehet, hogy majd többen összefognak, hogy egy drágább ajándékot megkaphass.

Egyszerűbb a dolog ha tudod, hogy a keresztszüleid például TV-vel akarnak meglepni, mert akkor csak válassz egy neked megfelelőt oldalunk kínálatából. Vagy ha tudod, hogy a családban fontosak a hagyományok, akkor válassz hagyományos dolgok közül olyat, ami igazán tetszik neked, mint például egy ballagási ékszer vagy nászajándékok.

 

 

További érdekes témák:

nászajándék ötletek esküvőre

Nászajándék ötletek
esküvőre

Ajándékötletek ballagó lányoknak

Ajándék ötletek
ballagó lányoknak

ajándék ötletek szülinapra

Ajándék ötletek
szülinapra

 

Irány a varázsló, ajándékot keresek!

 

ajándék ötletek

Irány a varázsló, ajándékot keresek!