Egyedi ajándékötletek

Egyedülálló ballagási ajándékötletek tanároknak

Vajon milyen ballagási ajándék fejezi ki méltóképp köszönetünket, szeretetünket annak a tanárunknak, aki éveken át tanított minket, figyelt ránk és a mindennapjaik részesévé vált? Az Ajándékvarázsló kiváló és egyedi ötletekkel ad nektek választ erre a nem is olyan egyszerű kérdésre.

A ballagás nem csak a diákoknak, de tanáraiknak is egy fontos esemény, hiszen az iskolában töltött évek alatt személyes és sokszor különleges kapcsolat alakul ki köztük és tanítványaik között. Felkészítik diákjaikat az iskoláskor utáni évek örömeire és nehézségeire, hogy mindenki meg tudja állni a helyét választott útján, pályáján. Ballagáskor ezért nem csak az iskolás évektől, a diáktársaktól, de tanárainktól is búcsút veszünk.

De milyen ajándékot adjunk, mivel lepjük meg azt az embert, akinek oly sokat köszönhetünk? Mi az, amivel egyben szeretetünket, hálánkat, köszönetünket és elismerésünket is ki tudjuk számára fejezni?

14.980 Ft

Kultúra ajándékdoboz

Webáruházunk kiemelt ajánlata! Az élményajándék, amivel nem lehet mellélőni egy kultúrát kedvelőnél! Szeretnél felejthetetlen élményt adni? A Kultúra dobozzal lélekemelő programokat ajándékozol! A Kultúra egy különleges ajándékutalvány, mellyel 200 program közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék 1 vagy több fő részére szóló belépő a kultúra világába.  A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható programokat. Ezek közül kedvére dönthet a megajándékozott: színházi előadások között válogathat, részt vehet egy fantasztikus koncerten, megtekinthet egy bámulatos kiállítást. Nem mindennapi élmény lesz! A jelenleg kapható utalványok 2019. december 31-ig érvényesek. A helyszínek: Opera Visit - Budapest VI. Várkert Bazár - Budapest I. Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum - Budapest IX. Művészetek Palotája - Budapest IX. Magyar Állami Operaház - Budapest VI. Újszínház - Budapest VI. Karinthy Színház - Budapest XI. Csodák Palotája - Budapest III. és XXII. Erkel Színház - Budapest VIII. Budapest Jazz Club - Budapest XIII. Orgonakoncert a Szent István Bazilikában - Budapest V. Magyar Nemzeti Múzeum - Budapest VIII. Folklór előadás a Duna Palotában - Budapest V. Budapest Gálakoncert - Budapest V. Örkény István Színház - Budapest VII. 100 féle koncert - Ibolya jegyiroda - Budapest IX. Mátyás Király Múzeum - Visegrád Louis Armstrong Jazzfesztivál - Bánk Gödöllői Királyi Kastély - Gödöllő Zsolnay Kulturális Negyed - Pécs Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark - Ópusztaszer FUTURA Interaktív Természettudományi Élményközpont - Mosonmagyaróvár Esterházy-Kastély - Fertőd

Kultúra ajándékdoboz. Remek ajándék szórakozás, tánc. zene, humor, könyvek, tanfolyamok vagy művészetek után érdeklődő távoli rokon Házassági évforduló alkalmából! 14-18 éves, 35-55 éves vagy 55-65 éves életkorban ajánlott! Gyűjtsd össze az ajándék ötleteidet egy helyen, több webshop kínálatából! Ha eljött a megfelelő alkalom, egy kattintással mehetsz a webshopba vásárolni.

 A termék jelenleg nem elérhető a rendszerünkben

Amennyiben a hagyományok figyelembevételével választunk ajándékot, úgy lehet az egy szép ékszer (amit ahhoz, hogy személyre szóló legyen érdemes gravíroztatnunk), egy elegáns táska (amit akár munkavégzéséhez is tud majd használni), osztálykönyv készítése az együtt töltött évek emlékeiről vagy akár egy pendrive, feltöltve közös emlékeink fényképeivel, videóival.

Ha viszont úgy érezzük, hogy szeretnénk valami igazán különlegeset adni tanárunk számára és szerintünk örülne is neki, úgy válasszunk egy egyedi élményajándékot! Ez lehet olyan, ami személy szerint csak neki szól (sportautó vagy tank vezetése, ejtőernyőzés, mesterlövészet, fotó vagy egyéb tanfolyam), de olyan is, aminek mi is aktív részesei lehetünk. Ilyen lehet egy bowlingozás pályabérléssel, kalandparkozás, moziterem bérlése (főként, ha egy kis hozzáértéssel készítünk saját osztályfilmet is).

Mivel a ballagók általában közösen ajándékozzák meg tanárukat, kis egyéni ráfordítással mi is igazán szuper, egyedi meglepetést és egy életre szóló, maradandó élményt adhatunk nekik búcsúzóul.

Ajándékötletek tanároknak ballagásra:

További érdekes témák:

kívánságlista.

Hogyan készíts jó
ajándéklistát?

Ajándékötletek ballagó lányoknak

Ajándék ötletek
ballagó lányoknak

Ballagási ajándék fiúknak

Ajándék ötletek
ballagó fiúknak

 

Irány a varázsló, ajándékot keresek!

 

ajándék ötletek

Irány a varázsló, ajándékot keresek!