Egyedi ajándékötletek

Ajándékvarázsló 2.0

Végre megszületett a digitális ajándékmágus!

Olyan ajándékot venni, ami valóban örömet szerez, mindig is nehéz feladat volt. Az internet persze nagy segítséget jelent, hiszen sokkal gyorsabban találhatjuk meg azt, amit keresünk. De mi van, ha nincs ötletünk?

Varázspálca helyett egérkattintás segít az ajándékok kiválasztásában, a nyugodt karácsonyi készülődés elősegítésében. A www.ajandekvarazslo.hu hat egyszerű kérdés megválaszolása után személyre szabott ajándékötletekkel rövidíti le a meglepetések kiválasztásának gyakran többnapos folyamatát.

Szandi, vagyis Pintácsi Alexandra már kipróbálta a szolgáltatást: „Aki használja az Ajándékvarázslót, annak biztos, hogy az megajándékozandó öröme a legfontosabb!”

 


ajándék ötletekUgye milyen jól jönne, ha mintegy varázsütésre olyan ajándékot tudnánk vásárolni szeretteinknek, ami nem üríti ki pénztárcánkat, igazi meglepetést okoz az ajándékozottnak, ugyanakkor megfelel a célszemély igényeinek, tényleg hasznos és nem porosodik a polcon? Főleg így karácsony tájékán…

Ezeknek a néha egymásnak ellentmondó kritériumoknak megfelelő ajándék kiválasztásában nyújt segítséget a frissen induló www.ajandekvarazslo.hu.