Egyedi ajándékötletek

Ajándék ötletek ballagó fiúknak

Okozott már neked is nehéz pillanatokat egy-egy ajándékválasztás? Mert ajándékozóként meglepni valakit nagyon jó dolog, na de mi az, aminek örülne is? És persze nem csak udvariasságból, hanem szívből jövően, igazán. Mindig van frappáns ajándék ötleted?

Ha azt szeretnéd, hogy ajándékozottad valóban boldog legyen, akkor az Ajándékvarázsló oldalán a legjobb helyen jársz, hiszen mi ellátunk jobbnál jobb ajándék ötletekkel. Már néhány kattintással ki tudod választani, hogy kinek szólna a meglepetés, be tudod állítani az elképzeléseidnek megfelelő értékhatárokat, majd az ajándékozottad érdeklődési körének megfelelő kategóriákat is. Mi listázunk, te pedig választasz az ajándék ötletek közül. Ezzel pedig a nehezén már túl is vagy.

25.400 Ft
Quad Túra a Mátra OffRoad Terepein
Quad Túra a Mátra OffRoad Terepein

Quad Túra a Mátra OffRoad Terepein

Egy igazán kemény terepre vágyik? Az ilyen offroad túrákra szánt Polaris quadokkal, igazi expedíción élvezheti a vadregényes mátrai tájat egy 300 hektáros magán vadrezervátumban. A „gépállatokon” úgy érezheti, valódi küldetésre indul, ahol az erdei sziklás, mocsaras utakon kívűl még sok meglepetés várja. Ez az egyedülálló extrém sport az egész családnak új típusú és tartalmas szórakozást kínál az év minden napján a Mátrában.

Quad Túra a Mátra OffRoad Terepein. Remek ajándék autó, motor, sport vagy játék után érdeklődő fiúnak, házastársamnak, szerelmemnek Ballagás, születésnap alkalmából! 18-25 éves, 25-35 éves életkorban ajánlott! Gyűjtsd össze az ajándék ötleteidet egy helyen, több webshop kínálatából! Ha eljött a megfelelő alkalom, egy kattintással mehetsz a webshopba vásárolni.

Amennyiben viszont te vagy az, aki az ajándékot kapja, velünk segítheted ajándékozódat is. Hidd el, hálás lesz a segítségért, hiszen megkönnyíted és leegyszerűsíted a dolgát ajándék ötleteinkkel. Valószínűleg mindannyian voltunk már olyan helyzetben, hogy már az ajándékunk kibontásakor tudtuk, hogy annak, amit kaptunk semmi hasznát nem vesszük majd és bekerül valamelyik fiók mélyére. Esetleg más régebbi ajándékok mellé.

Készíts kívánságlistát ballagásra!

Az Ajándékvarázsló oldalán igyekeztünk minden lehetséges termék és szolgáltatási kört felvenni számodra, hogy ki tudd választani a neked leginkább tetszőt és megfelelőt ajándék ötleteink közül. Miután listáztuk a találatokat, azokat el tudod menteni, és ami a legjobb, hogy Kívánságlistát is készíthetsz belőlük! Ennek lényege, hogy amit kiválasztasz, mint lehetséges ajándékot, Kívánságlistaként meg is oszthatsz az általad kiválasztott személyekkel. Utána már csak várni kell és az örömöd is tiszta szívből jövő lesz!

Ajándék ötletek ballagásra fiúknak:

 

További érdekes témák:

kívánságlista.

Hogyan készíts jó
ajándéklistát?

Ajándékötletek ballagó lányoknak

Ajándék ötletek
ballagó lányoknak

Ballagási ajándék tanárnak

Ajándék ötletek
tanároknak

 
Irány a varázsló, ajándékot keresek!

 

ajándék ötletek

Irány a varázsló, ajándékot keresek!