Egyedi ajándékötletek

Ajándék egy diplomázó lánynak.

Főiskolás és egyetemista lányok ballagási ajándéka? Ötletelj az Ajándékvarázslóval!

Szeretnéd, ha ballagási ajándékod fiatalos, divatos mégis igazán elegáns és hagyományőrző is lenne egyben? Mert ballagjon akár egy fiatal hölgy vagy akár egy kész nő, bizony mindannyian erre vágyunk. Az Ajándékvarázsló segít valóra váltani elképzeléseid és megszerezni a legtökéletesebb ajándékot!

A ballagás már önmagában is egy fontos esemény, hiszen életünk egy jelentős korszakának lezárultát és egy új, izgalmas életszakasz kezdetét jelenti. Lehetőségeinkhez és pénztárcánkhoz mérten pedig szép ajándékok adásával emelhetjük a ballagási ünnepség fényét, valamint tehetjük azt így minél tökéletesebbé a ballagó számára.

Hasonlóképp a főiskoláról, egyetemről ballagó fiúk ajándékaihoz a lányoknál is adhatnak a rokonok és közeli hozzátartozók olyan ballagási ajándékot, ami segíti vagy könnyíti majd a ballagó életét. Ha a lehetőségek adottak hozzá, akkor a hagyományok szerint ez lehet egy gyönyörű ékszer, márkás óra, táska, esetleg szintén műszaki cikk (telefon, tablet, notebook vagy fényképezőgép). A leggyakoribb ezek közül azonban talán mégis az ékszerek ajándékozása, hiszen ez időt álló, elegáns, lehet egyedi, mindegyik gyönyörű és igazán értékes. Te milyen ékszernek örülnél igazán?

Azonban a lányoknál sem ritka, hogy a szülők például olyan értékes és drága ballagási ajándékot szánnak gyermeküknek, mint például egy kocsival vagy lakással kapcsolatos beruházás, esetleg névre szóló megtakarítás kezdeményezése.

36.195 Ft

Töltőtoll, M-es, díszdoboz, DIPLOMAT Excellence, fekete-arany színű (TD10052090)

- elegáns dizájn- fém tolltest- kiváló minőségű, többrétegű bevonat- a golyóstoll rotációs tollszerkezetű, kétféle méretben kapható- a töltőtoll hegye finoman kidolgozott rozsdamentes acél, M-es méret- a golyóstoll vonalvastagsága: 0,7 mm- a roller vonalvastagsága: 0,5 mm- díszdobozos csomagolás- cserélhető betét („góliát”)db=1 dbsúly=0 kgmárka=DIPLOMATrendelési kód=TD10052090kategória=Exkluzív töltőtollak Ha a mai napon megvásárolja ezt a terméket akkor ingyenesen házhoz szállítjuk Önnek.

Töltőtoll, M-es, díszdoboz, DIPLOMAT Excellence, fekete-arany színű (TD10052090). Remek ajándék kézműveskedés, kreatív alkotás, politika, történelem, régiségek vagy tudomány, természettudományok után érdeklődő szüleimnek Húsvét alkalmából! 18-25 éves, 35-55 éves vagy 65 év fölötti életkorban ajánlott! Gyűjtsd össze az ajándék ötleteidet egy helyen, több webshop kínálatából! Ha eljött a megfelelő alkalom, egy kattintással mehetsz a webshopba vásárolni.

 A termék jelenleg nem elérhető a rendszerünkben

 

A nehéz és kimerítő vizsgaidőszaki hajrában nagyon jól jöhet például egy lazító vagy frissítő masszázs, különleges illatú, egzotikus parfümök, kényeztető kozmetikai termékek, kezelések.

Amennyiben kapcsolatunk a ballagóval megengedi, úgy viccesre is vehetjük az ajándékválasztást, mint például a pasi fogó tusfürdő, az aranyrúd persely, a Hasfelmetsző Jack – élő társasjáték vagy az otthoni kaszinó.

Esetleg nem ismered annyira ajándékozottad? Akkor az Ajándékvarázsló már néhány paraméter alapján segít megtalálni neked a legszuperebb meglepetést!

Rengetek a lehetőség, ezért ha igazán személyre szóló ajándékot szeretnél, ballagóként készítsd el kívánságlistádat, ajándékozód pedig biztosan örömet tud majd szerezni neked meglepetésével!

Gyönyörű ékszerek diplomázó lányoknak ajándékba:

 

További érdekes témák:

kívánságlista.

Hogyan készíts jó
ajándéklistát?

Ajándékötletek diplomázó fiúknak

Ajándék ötletek
diplomázó fiúknak

Ballagási ajándék tanárnak

Ajándék ötletek
tanároknak

 

Irány a varázsló, ajándékot keresek!

 

ajándék ötletek

Irány a varázsló, ajándékot keresek!