Egyedi ajándékötletek

Ajándék diplomázó fiúknak

Ballagási ajándék főiskolás fiúnak, egyetemistának? Az Ajándékvarázslónál a legjobb helyen jársz!

Lassan itt a főiskolai, egyetemi ballagások ideje, neked meg van már az ajándékod? Vagy ha az nem is, de legalább az ajándékötleted? Mert ha nem, akkor az Ajándékvarázslóra van szükséged! Mi megmutatjuk neked a legjobb ballagási ajándékokat fiúknak, férfiaknak.

Bár már életünk során elballagtunk néhányszor, oviból, általánosból, középiskolából vagy gimnáziumból, a főiskolás vagy egyetemista évek lezárása mégis valami teljesen más. Ezt az iskolát tudatosan már mi magunk választottuk, hogy azt a szakmát sajátítsuk el profi szinten, melyben dolgozni szeretnénk, melytől boldogulásunkat, megélhetésünket reméljük. Ehhez éveken át rengeteget tanultunk, dolgoztunk és tettünk le az asztalra, ünnepeljük meg hát méltóképp ezen időszak lezártát.

Az ajándékozni készülők e ballagás esetén vannak talán a legnehezebb helyzetben, hiszen egy felnőtt férfinak olyat adni ami személyre szóló, hasznos, számára értékes, valamint örömmel is eltölti nem könnyű. De mi adunk azért ehhez néhány szuper ötletet!

Rokonok és közeli hozzátartozók amennyiben lehetőségük van rá, szívesen adnak ilyenkor olyan ballagási ajándékot, ami segíti vagy könnyíti a ballagó életét. A hagyományok szerint ez lehet arany ékszer, márkás óra, táska, műszaki cikk (telefon, tablet, notebook vagy fényképezőgép). Azonban lehetnek olyan értékes és drága ajándékok is, mint például egy kocsival vagy lakással kapcsolatos beruházás, esetleg névre szóló megtakarítás kezdeményezése.

165.600 Ft

Spirit férfi MTB 29" kerékpár, matt ezüst/zöld - AUTHOR

Az Author SPIRIT 29 mountainbike bevezető modell a 29 MTB kategóriában, a hydroformed eljárással gyárott vázat véve alapul. (Olyan különleges gyártási eljárás, mely során nagy nyomású folyadék injektálásával alakítják ki az alumínium ötvözetű csövek formáját.) Ennek a speciális vázcsőnek köszönhetően maga a váz könnyű, mégis erős. A SPIRIT 29 kerékpár 27 sebességet, hidraolikus tárcsafékeket, Shimanp Alivio/Acera alkatrészeket nyújt a kerékpárosnak. A markolat nagysűrűségű habszivacsból készült, a alupedálokat is az Author gyártja. Ezek apró részletek, mégis nagyban befolyásolja a kerékpáros kényelmét. Ez a kerékpár mindent megad, amit csak egy sportos bringás kívánhat egy mountainbikon tekerve. A speciális vázcső kialakitás egy magasabb kategóriás desingról árulkodik. FELSZERELTSÉG: SPIRIT 29 MÉRET: 17", 19", 21" VÁZ: hydroformed alloy 6061 29" ELSŐ VILLA: RST Blaze 29 TnL oil, lock out (100 mm) KORMÁNYCSAPÁGY: AUTHOR Integrated 1.5" tapered HAJTÓMŰ: SHIMANO M-400040-30-22 teeth 170 / 175 mm cranks KÖZÉPCSAPÁGY: SHIMANO ES300Octalink ELSŐ VÁLTÓ: SHIMANO Acera(34.9) HÁTSÓ VÁLTÓ: SHIMANO Alivio VÁLTÓKAR: SHIMANO Alivio (27) FOGASKERÉKSOR: SHIMANO HG400-911-34 (9) LÁNC: KMC Z99 AGY: QUANDO Disc32 holes FÉK: TEKTRO Aurigadisc hydraulic (7" rotors) FÉKKAR: TEKTRO Auriga ABRONCS: AUTHOR Radon 2932 holes KÜLLŐ: black steel GUMI: AUTHOR Rocket 29" x 2.10" PEDÁL: AUTHOR alloy KORMÁNY: AUTHOR Flatbar 0 mm 700 mm MARKOLAT: AUTHORhigh density foam STUCNI: AUTHOR alloy NYEREGCSŐ: AUTHOR alloy(31.6) NYEREGCSŐ BILINCS: AUTHOR (34.9) NYEREG: AUTHOR Summit SEBESSÉGFOKOZAT: 27 SÚLY: 14,9 kg / 19" Mérettáblázat

Ajándék sportkedvelőknek ballagásra, diplomaosztóra, születésnapra! Gyűjtsd össze az ajándék ötleteidet egy helyen, több webshop kínálatából! Ha eljött a megfelelő alkalom, egy kattintással mehetsz a webshopba vásárolni.

Távolabbi ismerős vagy? Akkor vedd figyelembe a tanulmányok szakirányát, mert ez az érdeklődési kört is elárulhatja a ballagóról. Ipari, műszaki, humán vagy művészi beállítottság jellemzi? Esetleg az utazás, a távoli kultúrák érdeklik? Állítsd be a paramétereket és már listázzuk is az ajándékötleteket. Ne feledkezz meg azonban az élményajándékokról sem, mert ha egy igazi adrenalinvadász férfi ballag, választhatsz neki autó-, tank-, vagy hajóvezetést, repülést, ejtőernyőzést, lövészetet vagy akár buborékfocit is!

De lehet akár egy vicces ajándék, mint például a szomjoltó készülék, a stresszoldó párna, az ivós sakk vagy a közkedvelt sörös játék.

Ballagóként pedig mielőbb készíts kívánságlistát, hogy segítsd ajándékozódat és végül azt kapd, amire vágysz!

Néhány ajándék ötlet diplomázó fiúnak:

 

További érdekes témák:

kívánságlista.

Hogyan készíts jó
ajándéklistát?

Ajándékötletek diplomázó lányoknak

Ajándék ötletek
diplomázó lányoknak

Ballagási ajándék tanárnak

Ajándék ötletek
tanároknak

 

Irány a varázsló, ajándékot keresek!

 

ajándék ötletek

Irány a varázsló, ajándékot keresek!