Egyedi ajándékötletek

Ajándék autósoknak

ajándék autósoknak

Az autósoknak szóló ajándékötletek összeállításában a formanyomtatvany.hu segített.

Aki sokat van úton, annak fontos, hogy autója kényelmes legyen. Sokszor kis pihenőkkel órákat van úton. A szék kialakítása, üléshuzat, a szék környezetének kialakítása kihatással van a vezetési élményre.

14.990 Ft

Pierre Cardin PS 294, autósülés 9-36 kg ** Több színben

Pierre Cardin Ps 294 - Kivehető szűkítőbetétek - Állítható fejtámla magasság - 5 pontos biztonsági öv - Egyszerűen beköthető az autó biztonsági övével - Ülésmagasítónak szétszedhető - Karfával 9-36 kg-ig lévő autósülések bekötési módja:

Pierre Cardin PS 294, autósülés 9-36 kg ** Több színben. Remek ajándék barát, ismerősömnek Húsvét alkalmából! 18-25 éves, 25-35 éves vagy 35-55 éves életkorban ajánlott! Gyűjtsd össze az ajándék ötleteidet egy helyen, több webshop kínálatából! Ha eljött a megfelelő alkalom, egy kattintással mehetsz a webshopba vásárolni.

Ha valaki autót vásárol, fontos szempont az, hogy a megfelelő eszközök vegyék körül. Sok izgalmas készülék könnyíti az autósok életét: tolatóradar, kamera, telefontartó, italtartó, gps. Ha valaki gyermekkel, családda utazik, sok gondot levehet az utazók válláról a problémákat. Szivargyújtós csatlakozással bébiétel melegítőt, vagy épp italhűtőt lehet használni.

Az autó külseje is fontos, egy igazi autósnak az autó kinézete, megjelenése tükrözi az egyéniségét. 

További érdekes témák:

kívánságlista.

Hogyan készíts jó
ajándéklistát?

Ajándékötletek esküvőre

Ajándék ötletek  
esküvőre

ajándék ötletek szülinapra

Ajándék ötletek
szülinapra

 

Irány a varázsló, ajándékot keresek!

 

ajándék ötletek

Irány a varázsló, ajándékot keresek!