Egyedi ajándékötletek

A nagyszülőknek mindenük megvan, mégis kell valami különleges ajándék!

Amennyiben kedveli a ritkaságokat és a maradandó emléktárgyakat, érdeklődik az éremművészet iránt, valamint Önt is elvarázsolják az egyetemes képzőművészet felbecsülhetetlen értékű alkotásai, a bámulatos szépségű Napraforgók emlékérem Önnek készült! A színtiszta ezüsttel bevont Napraforgók emlékérmet ihlető, mesteri színvonalon megalkotott festmény jelentőségét figyelembe véve az a gyűjtők legmagasabb fokú elvárásainak megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik. A színpompás verdei eljárásnak köszönhetően van Gogh remekművének színei és sajátos ecsetkezelése a legapróbb részletekig élethűen jelenik meg.

3.990 Ft

Vincent van Gogh: Napraforgók színezüsttel bevont rúdon

A nemzetközi festészet világhírű remekműve különleges emlékérmen megörökítve!

A nemzetközi festészet világhírű remekműve

A holland festőóriás, Vincent van Gogh világhírű alkotását rámaként öleli körbe a színtiszta ezüsttel bevont rúd, alatta a művész születési és halálozási évszáma, valamint a kép címe és keletkezési időpontja olvasható. A numizmatikai remekmű hátlapját stílusosan egy festékespaletta-motívum díszíti.

Rendelje meg a Napraforgók emlékérmet szeptember 30-ig kedvezményes áron, mindössze 3990 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség). "

További ajándékötletek nyugdíjazás előtt álló embereknek, nagymamáknak, nagyapáknak:

 

További érdekes témák:

kívánságlista.

Hogyan készíts jó
ajándéklistát?

Ajándékötletek esküvőre

Ajándék ötletek  
esküvőre

ajándék ötletek szülinapra

Ajándék ötletek
szülinapra

 

Irány a varázsló, ajándékot keresek!

 

ajándék ötletek

Irány a varázsló, ajándékot keresek!