Egyedi ajándékötletek

Szilveszter,avagy az utolsó nagy menet

Túl vagyunk a Karácsonyon, lassan vége az évnek, de a fő attrakció még hátra van? Ha máskor nem is, de ilyenkor Te is bulizni készülsz? Íme, néhány dolog, amit jó ha, tudsz, mielőtt nekiindulsz az éjszakának.

Tovább...


Impala

Sokan azt mondják, hogy a nagy vezetők nagy és komoly széket érdemelnek. Mások viszont egyéni adottságaik miatt keresik a nagyobb teherbírású székeket.

Tovább...


Karácsonyi ajándékötletek 10-14 éves fiúknak

Bajban vagy az ajándékozással? Nem tudod, minek örülne kamaszfiad? Ne búsulj, nem vagy vele egyedül. Egy tinédzsernek sosem egyszerű ajándékot vásárolni, de adhatunk néhány tippet!

Tovább...


Karácsonyi ajándékötletek 10-14 éves lányoknak

Bajban vagy az ajándékvásárlással? Nem tudja, minek örülne egy tinédzser lány igazán? Nehéz kérdés, ez tény, de koránt sem megválaszolhatatlan! A mai cikkünkben segítünk néhány ajándékötlettel, amitől a kamaszlány sikoltva fog a nyakadba ugrani:)

Tovább...


Karácsonyi ajándékötletek nőknek

Már a cím is riasztó, igaz? Egy nőnek ajándékot venni sosem egyszerű, de megéri a fáradozást. Ha barátnőnek, élettársnak vagy feleségnek vásárolsz, még könnyű dolgod is van, hiszen nagy valószínűséggel teleszórta már

Tovább...


Mit vegyek a nagyszülőknek karácsonyra?

Mit vegyek a nagyszülőknek karácsonyra? Elgondolkodtam, miket is szeretnek igazán nyugdíjas korú nagyszüleim. Mama persze, sütni és kertészkedni szeret. Papa igazi ezermester, szeret barkácsolni, de főz és horgászik is.

Tovább...


Lézerharc egy utolsó (előtti) csata az osztálynak ballagás előtt

Ugye, nem is volt olyan régen, hogy fénykardért könyörögtél a szülinapodra, és előszeretettel öltöztél Jedi lovagnak az iskolai farsangon? Ajánlatunkkal felidézheted a Star Wars izgalmas világát, ráadásul támadhatsz, taktikázhatsz ...

Tovább...


A te ékszered - a te történeted!

Egyedi ékszer személyes emlékekkel - személyes ajándék szerelmednek, feleségednek, anyukádnak, nagymamának... Ajándék, aminek nem az ára az értékes, hanem a tartalma, amit te állíthatsz össze!

Tovább...


Miben süssünk Márton napra?

"Aki Márton napján libát nem eszik, az egész évben éhezik!" Tippek arra, hogy miben süssünk-főzzünk, ha vendégeket várunk, vagy batyus bálba készülünk.

Tovább...


Szalagavató – Egy különleges nap az egész családnak

Közeleg a szalagavató, és még mindig nincs ötleted, hogy mivel lepd meg felnőttkor küszöbén álló gyermeked? Sok anyának ismerős az érzés, főleg, hogy igyekszünk olyan ajándékot találni, ami maradandó emlék lesz.

Tovább...