Egyedi ajándékötletek

A te ékszered - a te történeted!

Egyedi ékszer személyes emlékekkel - személyes ajándék szerelmednek, feleségednek, anyukádnak, nagymamának... Ajándék, aminek nem az ára az értékes, hanem a tartalma, amit te állíthatsz össze!

Tovább...


Miben süssünk Márton napra?

"Aki Márton napján libát nem eszik, az egész évben éhezik!" Tippek arra, hogy miben süssünk-főzzünk, ha vendégeket várunk, vagy batyus bálba készülünk.

Tovább...


Szalagavató – Egy különleges nap az egész családnak

Közeleg a szalagavató, és még mindig nincs ötleted, hogy mivel lepd meg felnőttkor küszöbén álló gyermeked? Sok anyának ismerős az érzés, főleg, hogy igyekszünk olyan ajándékot találni, ami maradandó emlék lesz.

Tovább...


Leánykérés? Váltsd valóra kedvesed álmait!

A leánykérés a nők (és nekünk, férfiak) életének legfontosabb eseményei közé tartozik. Természetes, hogy Te is gyönyörű emlékké szeretnéd tenni kedvesednek. Ehhez viszont legtöbbünknek hosszadalmas tervezésre és ötletelésre van szüksége...

Tovább...


Ne a készülődéstől parázz - Így készülj a Halloweenre

Idén Te is szívesen lennél a Halloween-őrület részese? Szeretnél elmerülni az ijesztegetős ünnepben, de egyelőre csak a készülődéstől rettegsz? Nem ciki, sokan vannak ezzel így.

Tovább...


Klasszikus ajándékok kislányoknak

klasszikus ajándékok kislányoknak az ajándékvarázslótól. Vannak olyan örökzöld játékok, amik nem hiányozhatnak egy kislány játékkészletéből. Válogass innen, és biztosan sikerül örömet szerezni a kis ünnepeltnek.

Tovább...


A kisiskolás lányok már tudják mit akarnak "Olyan ajándékot kérek, ami vagy menő, vagy jégvarázsos!"

"Olyan ajándékot kérek, ami vagy menő, vagy jégvarázsos!" Mondta ezt egy 6 éves kislány, mikor szóba került a téma. Elza és Anna menő, nagylányos,és biztosan örömet okoz egy kisiskolás lánynak.

Tovább...


Trendi ajándékötletek fiatal nőknek

Egy divatot követő fiatal, városi nő megajándékozása könnyű, ha figyeljük az aktuális trendeket. A legfrissebb őszi téli trendi színek közül a sárgát és a hozzá illő árnyalatokat választottuk.

Tovább...


Mancs őrjárat megment téged is, ha ovisoknak keresel ajándékot!

Mancs őrjáratos ajándékok ovis fiúknak és lányoknak. Ha szeretik a cicákat, kutyákat, kalandokat. Szuper mancs őrjárat ajándékok ovis fiúknak és lányoknak.

Tovább...


A nagyszülőknek mindenük megvan, mégis kell valami különleges ajándék!

Maradandó emléktárgy az éremművészet és a képzőművészet alkotása: Vincent van Gogh Napraforgók című képét ábrázoló érme. Csodálatos ajándék nagyszülőknek vagy nyugdíjazás előtt álló munkatársaknak.

Tovább...