Egyedi ajándékötletek

Mancs őrjárat megment téged is, ha ovisoknak keresel ajándékot!

Mancs őrjáratos ajándékok ovis fiúknak és lányoknak. Ha szeretik a cicákat, kutyákat, kalandokat. Szuper mancs őrjárat ajándékok ovis fiúknak és lányoknak.

Tovább...


A nagyszülőknek mindenük megvan, mégis kell valami különleges ajándék!

Maradandó emléktárgy az éremművészet és a képzőművészet alkotása: Vincent van Gogh Napraforgók című képét ábrázoló érme. Csodálatos ajándék nagyszülőknek vagy nyugdíjazás előtt álló munkatársaknak.

Tovább...


Ajándék autósoknak

Aki sokat van úton, annak fontos, hogy autója kényelmes legyen. Ha valaki autót vásárol, fontos szempont az, hogy a megfelelő eszközök vegyék körül. Sok izgalmas készülék könnyíti az autósok életét: tolatóradar, kamera, telefontartó, italtartó, gps

Tovább...


Motoros ajándékok

Ajándékok motorosoknak, motoros ajándék ötletek. "Csak a motoros érti igazán, hogy a kutya miért dugja ki a fejét az autó ablakán." airbagjacket.eu

Tovább...


Esküvői ajándékozás: romantikus vagy praktikus legyen?

Esküvőre menni hatalmas élmény, mely egyszerre romantikus, megható, izgalmas és szórakoztató is. De mi legyen a nászajándék? Nincs annál haszontalanabb és bosszantóbb az ifjú pár számára, mint 4 kenyérpirító,2 konyhai robotgép, 6 evőeszközkészlet...

Tovább...


Születésnapi ajándékok? A zoknik és illatszerek kora lejárt!

Jó ajándékot adni születésnapra meglehetősen nehéz feladat. Emlékeztek még a születésnapjainkra kapott zoknik, bugyik és illatszerek garmadára? Ugye sem ajándékozóként, sem ajándékozottként nem szeretnénk újra átélni ezeket a pillanatokat.

Tovább...


Hogyan készíts jó ajándéklistát?

Biztosan kaptál már olyan ajándékot amivel nem tudtál mit kezdeni vagy pénzt adtak, ami praktikus, de oda a meglepetés. Kérdezik: mivel lephetünk meg ballagásodra, szülinapodra, esküvődre? Fejből vágod kinek mit mondasz?

Tovább...


Ajándék egy diplomázó lánynak.

Nemrég még kislány volt, most pedig diplomázó nő. Milyen ajándékkal lephetünk meg egy diplomás hölgyet? Ötletelj az ajándékvarázslóval, és válassz modern vagy hagyományos megoldásokat. A varázsló "fantáziája" segít, és az ajándékozás öröm lesz!

Tovább...


Ajándék diplomázó fiúknak

Nagy nap a diplomaosztó. A rokonok, barátok szeretnék meglepni a azt, aki kisfiúból felnőtt férfivá nőtte ki magát. És kinőtte a kisfiús ajándékokat is. Milyen ajándéknak örülne egy friss diplomás fiú? Nézd meg ezt a kívánságlistát!

Tovább...


Egyedülálló ballagási ajándékötletek tanároknak

Milyen ballagási ajándék fejezi ki méltóképp köszönetünket tanárunknak, aki éveken át tanított minket, figyelt ránk és a mindennapjaik részesévé vált? Az Ajándékvarázsló kiváló és egyedi ötletekkel ad választ erre a nem is olyan egyszerű kérdésre.

Tovább...